• Naar aanleiding van de persconferentie van 8 december hebben wij het programma voor de jeugd moeten bestellen. Wij hadden gehoopt medio januari weer wedstrijden te kunnen spelen, maar dit is voorlopig nog niet mogelijk. De trainingen gaan wel volgens het opgestelde rooster van start.

Nog maar een paar weken en dat staat de kerstvakantie voor de deur.
    Zoals elk jaar zijn de trainingen en wedstrijden in deze periode aangepast. We houden rekening met de schoolvakantie, de feestdagen en alle maatregelen riond het coronavirus. Maar erg lang stil zitten is er niet bij. Natuurlijk is er weer een oliebollentoernooi en dit jaar op woensdag 30 december en de trainingen liggen er maar een week of 2/3 uit en laten we hopen dat we half januari weer een herstart van de competitie kunnen maken. Dit is echter afhankelijk van het besluit van de regering in overleg met de KNVB.

Hieronder staat het complete programma voor de jeugd. Het programma voor de mini's staat elders op deze website.

LET OP! Dit is het voorlopige programma en afhankelijk van de beslssing van de KNVB.

Per 1 december zijn de mondkapjes voor iedereen van 13 jaar en ouder in de binnenruimte verplicht. Als je een zitplaats inneemt mag het mondkapje af.

Trainen jeugd

december 3e training selectieteams vervalt
    zaterdag 5 december geen voetbal complex dicht. Ophalen jubileumboek 11.00-13.00 uur
    woensdag 9 december laatste woensdag training JO11/10/9/8/7 niet selectieteams