• We zijn verheugd om jullie op de hoogte te stellen van een samenwerking die recentelijk tot stand is gekomen tussen S.V. Hillegom en SINA Voetballab. Deze samenwerking, die geldt voor een periode van drie jaar, zal een positieve invloed hebben op de vitaliteit en ontwikkeling van al onze voetballers, zowel jong als oud. Daarnaast biedt het een nog completer pakket aan voordelen voor alle leden van onze club.
  Een van de belangrijkste aspecten van deze samenwerking is de bijdrage aan de vitaliteit van voetballers in relatie tot de sport die ze beoefenen. SINA Voetballab is een vooraanstaand instituut dat zich specialiseert in het leveren van wetenschappelijk onderbouwde inzichten en begeleiding aan sporters van alle leeftijden. Door de krachten te bundelen met S.V. Hillegom kunnen we ervoor zorgen dat zowel onze jeugdige spelers als volwassen leden optimaal kunnen groeien en genieten van hun voetbalervaring. 

  Eén van de voordelen die SINA biedt, is het inzicht dat sporten ook tijdens de groeifase mogelijk blijft. We begrijpen dat zowel kinderen als volwassenen zich fysiek ontwikkelen en dat dit gepaard kan gaan met uitdagingen. Dankzij geavanceerde meettechnieken en wetenschappelijke kennis kan SINA individuele spelers begeleiden en adviseren over blessurepreventie en gezonde trainingsmethoden die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Dit draagt bij aan langdurig plezier in het voetbal en vermindert het risico op blessures, ongeacht de leeftijd. 

  Daarnaast is er nog een ander belangrijk aspect van deze samenwerking is dat er geen extra kosten aan verbonden zijn voor onze leden. SINA Voetballab valt namelijk binnen het basispakket van de verzekering, waardoor de diensten gedekt zijn. Dit betekent dat zowel kinderen als volwassenen binnen onze club kunnen profiteren van de expertise en begeleiding van SINA, zonder dat dit extra financiële druk met zich meebrengt. Hierdoor kan elke voetballer, ongeacht de leeftijd, het maximale uit zijn of haar potentieel halen. 

  s.v. Hillegom is bijzonder verheugd over deze samenwerking. We streven er niet alleen naar om goede voetballers op te leiden, maar ook om te zorgen voor de algehele ontwikkeling en het welzijn van al onze spelers, zowel jong als oud. Door samen te werken met SINA Voetballab kunnen we dit doel versterken en onze voetballers voorzien van de best mogelijke ondersteuning.

  Medio september krijgen de eerste teams de mogelijkheid om zich te laten testen. Het plan is om per team op trainingsdagen en tijden naar Beverwijk te gaan en bij het Voetballab de testen te doen. De resultaten van deze testen krijgen de spelers via een eigen account aangeboden. Met deze resultaten kunnen individuele spelers hun trainingsmethoden aanpassen aan hun specifieke behoeften. Dit draagt bij aan minder blessures en langdurig plezier in het voetbal.

  Sina Voetbalalab is gevestigd Waterland 12 (1948 RK) in Beverwijk.