• Saïd Elmahdadi trainer van het tweede. Patrick Grech blijft assistent-trainer.

  21 apr 2021 Beheerder
 • Door het vertrek van Samir Krupic moest de Technische Commissie op zoek naar een trainer voor het tweede. Deze week is bekend geworden dat Saïd Elmahdadi (1975) het komend seizoen SV Hillegom 2 gaat trainen. Hij gaat dat samen doen met de huidige assistent van het tweede Patrick Grech.
  Saïd is geen onbekende binnen de club. Hij begon zijn carrière op jeugdige leeftijd bij SV Concordia. Als A-junior maakte hij de overstap naar FC Lisse waar hij in de Hoofdklasse gespeeld heeft. In die periode liep hij met zaalvoetballen een blessure op en moest een jaar gedwongen rust nemen. Na dat jaar ging hij bij Quick Boys voetballen en daarna bij vv Noordwijk. Hij bleef last van zijn blessure houden en besloot terug te gaan naar Hillegom die op dat moment in de 3
  e klasse speelde. Fysiek was dat voor hem goed te doen. In die periode is hij aan de ALO gaan studeren en werd hij sportdocent bij het Herbert Visser College in Nieuw Vennep.
  Inmiddels is Saïd nauw verbonden met sv Hillegom. Hij begeleidt op dit moment de JO19-1, is nauw betrokken bij de MO13-1 waarin zijn dochter speelt en is lid van de Technische Jeugdcommissie. Volgend seizoen gaat hij het tweede trainen en coachen. Patrick Grech (1990) is volgend seizoen weer de assistent-trainer bij het tweede. Patrick is op Malta geboren en op zijn 18
  e naar Engeland verhuisd. Daar heeft hij de studie Sport Development gevolgd en in 2013 is hij naar Nederland verhuisd. Hij heeft gevoetbald bij vv Gestel en RKVV Velsen. In 2017 is hij overgestapt naar de selectie van SV Hillegom. In 2020 is hij gestopt als actieve speler en is assistent bij het tweede geworden.

  Wij wensen Saïd en Patrick het komend seizoen veel succes!