• Volgend jaar, 20 en 21 juni 2020, vindt er weer een SamenLoop voor Hoop plaats in Hillegom, op de atletiekbaan van SV Hillegom. Doe je ook (weer) mee?  

    De SamenLoop is een wandelestafette van 24 uur. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Het geld wordt besteed aan onderzoek naar kanker. In 2017 had de Hillegomse SamenLoop een recordopbrengst van ruim 85.000 euro. Daar gaan we in 2020 natuurlijk proberen overheen te komen!

    Hoe werkt het? Je schrijft je in als team van ongeveer 12 personen*. Tijdens de SamenLoop is het team gedurende de 24 uur continu in de baan; de teamleden wisselen elkaar af. Er is deze dagen van alles te doen: er zijn verschillende ceremonie├źn, zaterdagmiddag is er een Kinderloop, er is een markt waar je van alles kunt kopen (ook eten en drinken) en er is (live) muziek.

    Deelnemen kost 15 euro per persoon. Als team organiseer je (vooraf) een of meerdere acties om geld in te zamelen. Dat kan van alles zijn: van het inzamelen van lege flessen tot koekjes verkopen of een restaurantactie organiseren. Inspiratie nodig? Team SamenLoop helpt je graag! En tijdens de SamenLoop krijgt elk team een kraampje waar je dingen kunt verkopen. Alle opbrengsten gaan naar het KWF. 

    Vind je het leuk om mee te doen? Vraag dan je teamgenoten, vrienden en familieleden om samen een team te vormen. Bedenk een leuke teamnaam en meld je aan via: https://samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/zuid-holland/hillegom/. Hier vind je ook meer informatie en contactgegevens van Team SamenLoop Hillegom. Heb je vragen, laat het ons weten via hillegom@samenloopvoorhoop.nl, we helpen je graag! 

    *NB: wil je wel meelopen, maar lukt het niet om een heel team te vormen? Schrijf je dan in als individuele loper.