• In de technische staf van de selectie is de vacature van assistent-trainer van het 1e ook opgevuld. Samir Krupic zal komend seizoen hoofdtrainer Martijn Lagendijk gaan assisteren bij het eerste elftal. Samir heeft een ruime ervaring als speler en trainer in het amateurvoetbal. Hij speelde onder meer bij EDO, HFC Haarlen en Kennemerland.
    In zijn jeugd heeft hij bij van Nispen gevoetbald en is daarna bij bovenstaande clubs gaan spelen. Na zijn actieve loopbaan keerde hij terug naar van Nispen en was hij bij deze vereniging assistent van de hoofdtrainer en trainer van het 2e. De oplettende Hillegomsupporter heeft afgelopen zondag kunnen zien dat Samir al in de dugout zat. Tot het eind van het seizoen is hij eindverantwoordelijk voor het eerste elftal.
    Na het tekenen van het contract poseert Samir tussen voetbalvoorzitter Harry Kleijn en penningmeester Jaap van der Post voor de foto.

Wij wensen Samir veel succes bij de selectie van SV Hillegom