• De afgelopen twee weken hebben in het teken gestaan van de scheidsrechters, een initiatief vanuit de KNVB waar wij ons graag bij aansluiten. Want zonder deze mensen is er geen voetbal en fairplay!

    Zo werden er zaterdag 7 oktober weer 13 wedstrijden bemand door scheidsrechters, waarbij een aantal er meerdere voor hun rekening namen zoals Wessel de Haas en Kars van Ooijen. Ook vanuit onze jeugdteams (vanaf O15) worden teams nu elke week voorzien van een scheidsrechter. Afgelopen weekend waren het jongens uit de 17-1 waaronder Roel van der Lans.

    De tekst gaat na de foto verder.

     

    Aan allen die zich op deze manier inzetten voor de vereniging en het mogelijk maken dat er eerlijk en fijn gevoetbald kan worden, onze dank is groot. 
    Het blijft nog altijd een beperkte maar loyale groep op wie wij elke week een beroep doen. We voorzien onze teams vanaf de O11 van een scheidsrechter en soms moeten we een beroep doen op de coaches om zelf iemand te regelen. Lijkt het je leuk om dit ook eens te doen en te ervaren of heb je hier vragen over, neem dan vooral even contact op met Ron Plomp, Scheidsrechter coördinator of Erik van Vuren, voorzitter van de jeugdcommissie.