• Door twee afmeldingen en het ontbreken van een wachtlijst voor het kamp, kunnen er nog twee kinderen met ons gezellige weekend mee. Schrijf je dus nog snel in als je dat nog niet gedaan hebt en nog wel heel graag mee wil.
   
  De kampcommissie
   
   
   
  Met de versoepelingen in zicht is de kampcommissie zeer verheugd u te kunnen mededelen dat het sportkamp 2022 met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid weer plaats kan vinden. Wij garanderen een fantastisch weekend met sport, spel en gezelligheid. 
   
  Wij zullen van 10 t/m 12 juni 2022 vertoeven in Sint Michielsgestel in het brabantse land, alwaar de mooiste groepsaccommodatie van Nederland, de Zonnewende, is gevestigd. Met een zeer ervaren kampcommissie en evenzo ervaren begeleiding is uw kind in goede handen. Wij verzorgen een 'Meet & Greet' nadat alle inschrijvingen zijn geweest, voor een kennismaking, vragen, opmerkingen of een gezellig praatje. 
   
  Inschrijven doet u door het aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar onderstaand e-mail adres. Het aanmeldingsformulieren kunt u downloaden d.m.v. onderstaande link.
   
  Als u vragen heeft over het sportkamp, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: jeugdkamp.svh@gmail.comWij beantwoorden uw vragen graag!
   
  Zien we jou ook van 10 t/m 12 juni? Schrijf je dan nu meteen in, voordat het te laat is!
   
  De kampcommissie
   
   
  Klik op onderstaande link voor het aanmeldingsformulier.