• Het seizoen is helaas voorbij.
  Afgelopen zaterdag speelde de O23 een belangrijke wedstrijd tegen Nieuwkoop. Bij een gelijkspel of bij winst zou de promotie naar de 2e divisie een feit zijn. Een puike prestatie. Dit seizoen zijn we voor het eerst gestart met de O23. In de winterstop volgde de promotie naar de 3e divisie en nu nog een divisie hoger. Makkelijk is het seizoen niet geweest, voornamelijk door personele problemen, blessures en ook de (on)nodige schorsingen. Al met al een mooi succes onder leiding van Robin, Paul en Peter.
   
  Ook het 1e moest zaterdag aantreden en ook stevig aan de bak. Door de versterkte promotie/degradatie regeling kon het alle kanten op. Bij winst veilig en bij verlies nacompetitie degradatie. Uiteindelijk werd in een spannende wedstrijd tegen Hoofddorp de overwinning behaald. Een seizoen van uitersten. Halverwege hebben we zelfs 2e gestaan. Nu zijn we geëindigd op 2 punten van degradatie wedstrijden maar ook op 3 punten van promotie wedstrijden. Topscorer met 14 doelpunten, natuurlijk, Niels van Veen.
  In de beker werd de kwartfinale van de districtsbeker West 1 behaald. In een spectaculaire wedstrijd werd met 1-0 verloren van 4e divisionist Huizen. Ook hier dus een mooi prachtig resultaat onder leiding van Thijs, Martan en Richard.

  Gisteravond, donderdag 30 mei was de laatste training. Paul Blokker organiseerde een onderling toernooi met dames 1, het 1e en de O23. Een succes. De grote verrassing was de prijsuitreiking die door niemand minder dan Sinterklaas werd gedaan.
  Naast de prijzen kregen veel spelers, stafleden en sponsoren een attentie mét een boodschap uitgereikt. Een mooie afsluiting van het seizoen.

  De foto's zijn van Boudewijn van der Neut