• Spelleiders gezocht en wij starten een cursus voor jeugdscheidsrechters

27 aug 2021 Beheerder
  • Komend weekend (4 en 5 september) begint voor alle teams de (beker)competitie weer en staan er bij SV Hillegom meer dan 30 thuiswedstrijden op het programma. Al deze wedstrijden moeten geleid worden.
    Bij elke wedstrijd van de JO8 t/m JO10 wilen wij een spelleider plaatsen, maar wij komen nog heel wat spelleiders tekort en daarom deze oproep:
    Wij zijn op zoek naar spelleiders voor de JO8 t/m JO10. Een spelleider is geen scheidsrechter. Een spelleider leidt het spel vanaf de zijlijn, fluit voor het begin en het einde van de wedstrijd en pas als het nodig is grijpt hij of zij in. Ingewikkeld is het niet.

Ben jij een speler uit de JO11 en JO12 en lijkt het jou leuk op zaterdagmorgen spelleider te zijn, dan is dat wat voor jou! Voordat jouw eigen wedstrijd begint kan je makkelijk nog een wedstrijd leiden.
    Ook ouders die toch naar de wedstrijd van hun zoon of dochter komen kijken, kunnen een wedstrijd als spelleider leiden. Wij hebben jullie nodig. Stuur een berichtje aan jeugdvoorzitter@svhillegom.nl  of loop op zaterdag even binnen bij het secretariaat en meld je aan. Een korte uitleg is voldoende om als spelleider aan de slag te gaan.

WIJ GAAN OOK JEUGDLEDEN OPLEIDEN VOOR JEUGDSCHEIDSRECHTER!

Voor de wedstrijden van de JO11 en JO12 zijn wij op zoek naar jeugdscheidsrechters die deze wedstrijden op een half veld kunnen fluiten. Daarvoor gaan wij een korte cursus organiseren. Deze cursus is bedoeld voor beginnende schiedsrechters. Voetbal jij in de JO13 en hoger en lijkt het jou wat om de wedstrijdjes op eeen half veld te fluiten, dan is dit wat voor jou. Je begint op een half veld en kan later doorgroeien naar wedstrijden op een heel veld. Bij de indeling van de wedstrijden houden wij natuurlijk rekening met jouw eigen wedstrijden en zorgen wij voor begeleiding tijdens de eerste wedstrijden.
    Lijkt het jou en jouw teamgenoten leuk wedstrijdjes om te fluiten, meld je dan aan.  Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, wordt de cursus gestart. Ook ouders en andere voetballiefhebbers kunnen zich aanmelden. Graag zelfs.
    Stuur een berichtje aan jeugdvoorzitter@svhillegom.nl of loop op zaterdag even binnen nij het secretariaat en meld je aan.