• Over twee weken is het zover! Dan gaan we op vakantie en lekker een paar weken luieren bij het zwembad, bakken aan het strand, wandelen over bergen en door bossen of vissen in een riviertje in Frankrijk. Kortom we gaan ons weer helemaal opladen voor het volgende voetbalseizoen.

De jeugdcommissie heeft alvast een paar data op een rijtje gezet, zodat je precies weet wanneer voor jou de trainingen en wedstrijden weer van start gaan.

?? Start trainingen selectieteams in de week van 19 augustus 2019

?? Start trainingen recreatieteams in de week van 26 augustus 2019.

Het trainingsschema zal zo spoedig mogelijk op de website gepubliceerd worden.

Start bekerwedstrijden en competitie:

?? Voor de JO8, JO9 en JO10 start de competitie op 31 augustus 2019

?? De JO11 en JO12 spelen van 31 augustus t/m 12 oktober bekerwedstrijden en beginnen op 2 november aan de competitie

?? De JO13 en hoger spelen op 31 augustus, 7 en 14 september bekerwedstrijden en op 21 september start de competitie.

Verder zijn er nog tal van activiteiten zoals een voetbalinstuif, 4x4 schooltoernooi, oliebollentoernooi, vriendinnendag, marathontoernooi en onze eigen toernooien op het einde van het seizoen.

Hou in ieder geval de website in de gaten voor de start van de trainingen en het beker- en competitieprogramma.

Iedereen een fijne vakantie!

De jeugdcommissie