• Mooi nieuws voor onze club, na een jaar van afwezigheid is de club weer terug in Top 200 amateurclubs van Nederland! Als nieuwe binnenkomer staan we op plek 121. Een mooie prestatie die tegelijkertijd daarmee de ambitie van de club goed weergeeft. De lijst wordt jaarlijks opgemaakt door het voetbalblad De VoetbalTrainer en is gebaseerd op het niveau waarop het 1e elftal en de jeugdteams uitkomen. Met het 1e elftal weer terug in de 1e klasse en met bijna alle hoogste jeugdteams op divisie niveau resulteert het erin dat we als club op plek 121 staan. Met het grote voetballandschap wat we hebben in Nederland en zeker met de concurrentie in onze regio zijn we erg trots op dit feit.

De VoetbalTrainer houdt ook een lijst bij van alleen de Top 200 jeugdopleidingen, hierbij zijn wij van plek 177 naar plek 107 gestegen. Een mooi teken dat we op de goede weg zijn! De Technische Commissie kijkt vol goede moed naar de toekomst en hoopt de komende jaren nog verder op de lijst te stijgen.

Voor meer informatie over de Top 200 verwijzen we jullie graag naar de website van De VoetbalTrainer, https://www.voetbaltrainer.nl/top-200-seizoen-2020-2021-2/