• Afgelopen zaterdag 1 juni werd de laatste ronde van de interne Legends-competitie gespeeld op ons mooie sportpark.
    Het lot wilde dat de 2 bovenste teams op de ranglijst, Legends 9 en Legends 16, in deze laatste ronde tegen elkaar uitkwamen en onderling moesten strijden om het kampioenschap. Deze spannende beslissingswedstrijd werd uiteindelijk met 4-2 gewonnen door Legends 9.

Legends 9 bleek dus na 16 speelronden de sterkste en is daarmee kampioen seizoen 2023-2024!!

In voorgaande 3 seizoenen werd Legends 9 ook al kampioen. Daarmee evenaart dit team de prestaties van Legends 2, die in de historie van het Legends-voetbal bij SV Hillegom al 4 keer eerder de kampioensbeker mee naar huis mocht nemen.

Na de wedstrijd vond de prijsuitreiking plaats in de kantine:

Aanvoerder Rob Hoogkamer van Legends 9 mocht de kampioensbeker en de wisselbeker in ontvangst nemen.
    De gouden bal voor speler van het jaar ging dit jaar naar Daan Hotton, speler van Legends 8.
    De gouden schoen ging, net als vorig jaar, naar Corneel Berg van team Legends 2. Hij is met 31 doelpunten topscorer van dit seizoen.

Alle winnaars: VAN HARTE GEFELICITEERD!!

Traditioneel werd het seizoen gezellig afgesloten met een lekkere barbecue, uitstekend verzorgd door Richard Borg en zijn kantinemedewerkers. Waarvoor veel dank!

(Alle uitslagen en de eindstand kunt u vinden elders op deze site onder Teams voetbal/Legends 7x7)