• De 6e editie van de SV Hillegom Voetbalquiz staat voor de deur en zal plaatsvinden op vrijdagavond 15 maart. Om half 8 zal de aftrap worden verricht van drie rondes van 20 vragen en een tussenronde. Er wordt net als ieder jaar gestreden in teams van vier personen en opgeven kan via svhillegomevenementen@gmail.com of bij een van de leden van de evenementencommissie. Vermeld hierbij een teamnaam en de leden van het team!

Deze zeer toegankelijke en jaarlijks terugkerende quizavond is altijd erg in trek, snel inschrijven is dus aan te bevelen! De vragen zijn gevarieerd en worden ondersteund of ingeleid door foto’s en video’s. Daarom is het ook voor de voetbalfans met minder feitenkennis de moeite waard om deze gezellige avond mee te maken! Wellicht dat het reilen en zeilen binnen onze eigen club hen juist wel naar grote hoogte brengt!

Om weer een goed gevulde prijzenpot te kunnen regelen bedraagt het inschrijfgeld 10 euro per team. Dit bedrag kan op de avond zelf worden voldaan. Als winnaar van vorig jaar is ‘Atletico Ananas’ de te kloppen ploeg, geef je snel op en leg hen het vuur aan de schenen in de SV Hillegom voetbalquiz op 15 maart!