• Ruim een week geleden plaatsten wij onderstaand bericht. In dat bericht werd bekendgemaakt dat de Telstar speelsters bij clubs uit de buurt trainingen zouden verzorgen.  Inmiddels hebben de Telstar speelsters een training bij SV Hillegom gegeven.

    Op 4 en 5 maart kwamen Marelle Worm, Esmee Daalmen en Cheraya Zwarts mee trainen met de JO11-5M / MO13-1 / MO15-1 / MO17-1 en MO17-2 van Sv Hillegom

    Natuurlijk gingen de teams met de speelsters van Telstar op de foto. Op de foto boven dit artikel is van de MO13. Onder dit artikel staan de foto's van de MO17 en MO11

    Het oorspronkelijke bericht:

    In het weekend van 22, 23 en 24 maart staat het Nederlandse competitievoetbal volledig in het teken van het Vrouwenvoetbal WKND. Alle spotlights zijn dan gericht op de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie, die gespreid over drie dagen allemaal een unieke aanvangstijd hebben. Doel van het Vrouwenvoetbal WKND is om zoveel mogelijk fans naar de stadions te krijgen. Telstar mag het weekend aftrappen op vrijdag 22 maart tegen Fortuna Sittard om 18.45!

    Onze speelsters hebben besloten om niet alleen hun voetbal skills op het veld te laten zien tijdens de wedstrijd, maar ook om hun skills te delen met de volgende generatie voetbalster in de buurt. De Telstar vrouwen willen gasttrainingen voorzorgen bij verschillende voetbalverenigingen in de buurt!