• Het bestuur en de TC van SVHillegom zijn enorm blij met de contractverlengingen
  van Thijs Sluijter, hoofdtrainer van het 1e elftal, Martan Schlemper, assistent-trainer van het 1e elftal en Robin de Weij, trainer van de O23.
  De spelvreugde en speelstijl die de trainers hebben geïmplementeerd, conform het beleid van SV Hillegom, zorgen ervoor, dat alle partijen graag met elkaar doorgaan.
  Thijs, is na zijn voetbalcarrière, die hem langs SC Heerenveen, Heracles, Litex Lovech, AS Trencin, Nea Slamina, FC Volendam en Almere City voerde, als trainer werkzaam geweest bij ADO’20, Vitesse‘22, OFC en SDZ. In de zomer van 2023 streek hij neer op De Zanderij.
  Robin heeft gevoetbald bij FC Hilversum, vv Haaglandia, AJAX zat, FC Lienden en Jong Volendam. Als trainer was hij actief in de jeugd van DWS, FC Amsterdam, SDZ, FC Hilversum en De Volenwijckers en kwam ook afgelopen zomer naar Hillegom.
  Martan was trainer bij de jeugd van SDZ, voordat hij assistent werd bij Thijs in zijn SDZ periode. Martan is tevens de videoanalist van SV Hillegom. Ook Martan is sinds de zomer actief op de Zanderij.
   
   
  De foto's zijn gemaakt door Boudewijn van der Neut.
  Op de foto boven heeft Thijs Sluijter zijn handtekening onder het contract gezet en wordt door voorzitter Edwin jongbloed gefeliciteerd.
  Op de foto hieronder wordt trainer van de O23-1 Robin de Weij gefeliciteerd met de verlenging van zijn contract,