• Ondanks dat we nog in dit huidige seizoen zitten wat helaas als een nachtkaars lijkt uit te gaan, blijven we er alles aan doen om iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen. In de tussentijd is de Technische Jeugd Commissie (TJC) de afgelopen periode ook druk bezig geweest met het komende seizoen. De TJC is dan ook erg verheugd om te kunnen mededelen dat het de trainersstaf voor komend seizoen zo goed als rond heeft. Voor alle leeftijdscategorieën is een hoofdtrainer aangesteld, welke zullen worden ondersteund door de assistent-trainers. Naast de trainersstaf, zijn er ook ontwikkelen in de organisatie geweest en heeft het bestuur en TJC een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding aangesteld.

  Hoofd Jeugdopleiding

  Na het wegvallen van Ron Wijk als HJO is het bestuur en TJC opzoek gegaan naar een vervanger voor het invullen van deze rol in de organisatie. Het hebben van een HJO is noodzakelijk voor het behouden van de certificering als Lokale Jeugd opleiding. In de zoektocht naar een HJO is het bestuur en TJC uitgekomen op Simon van den Berg. Geen onbekende binnen de vereniging. Simon was de afgelopen jaren binnen de vereniging al lid van de TJC en dus bekend met het invullen van deze rol. Simon zal zich als HJO focussen op alle voetbaltechnische zaken binnen de jeugdopleiding.

   O19-1

  Voor komend seizoen heeft de TJC een nieuwe hoofdtrainer O19 weten aan te trekken. De nieuwe trainer van de O19-1 wordt Steven Hartevelt. Steven is een jonge ambitieuze trainer en komt over van Ter Leede waar hij afgelopen seizoenen ook verantwoordelijk was voor de O19-1. Steven heeft al geruime ervaring in het trainersvak. Naast zijn ervaring bij Ter Leede heeft Steven ook nog een aantal maanden in Australië training gegeven. De TJC is erg tevreden met het aanstellen van Steven als hoofdtrainer O19. We zijn voor de O19-1 nog opzoek naar een assistent-trainer.

   O17-1

  Als hoofdtrainer O17 heeft Simon van den Berg ook zijn contract verlengd en zal dus ook komend seizoen weer voor de groep staan bij de O17-1. Simon heeft komend seizoen een uitgebreid takenpakket bij de club, maar is ervan overtuigd dit goed te kunnen combineren. Hier is de TJC ook van overtuigd. Simon is daarnaast ook voornemens komend seizoen de opleidingen HO B en UEFA B Youth te gaan volgen bij de KNVB. Naast zijn activiteiten bij de club geeft hij ook nog steeds leiding aan zijn voetbalschool, welke actief is bij SV Hillegom. De assistent-trainer O17-1 wordt in de voorbereiding op komend seizoen bekend.

   O17-2

  Komend seizoen is er een wijziging ten opzichte van dit seizoen. In het seizoen 2021-2022 zal de O17-2 als selectieteam dienen i.p.v. de O16-1. Voor dit selectieteam zijn we erg blij dat Willem van Rooden actief zal zijn als hoofdtrainer. Willem is al jaren actief binnen de vereniging en zal zich ook komend seizoen weer volledig richten op het ontwikkelen van onze jeugdspelers in dit selectieteam. De assistent-trainer O17-2 wordt in de voorbereiding op komend seizoen bekend.

   O15-1

  Voor de O15 heeft de TJC Rick Oerlemans aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Rick heeft als speler alle selectieteams doorlopen en heeft als trainer ondertussen ook al flink wat jaartjes ervaring bij de club. Een logische stap op Rick door te schuiven als hoofdtrainer O15. Ook Rick is voornemens om aankomend seizoen de opleiding UEFA C Youth te gaan volgen bij de KNVB. Rick zal komend seizoen afwisselend geassisteerd worden door Luuk Buitendijk en Joris van Dongen. Luuk Buitendijk heeft een verleden als selectiespeler en Joris van Dongen is op dit moment een van de vaste waarde van ons 1e elftal.

  O14-1

  Jochem Puts heeft zijn contract verlengd en zal komend seizoen ook voor de groep staan als hoofdtrainer O14. Jochem is dit seizoen nieuw bij de club en ondanks dat er geen competitiewedstrijden kunnen worden gespeeld, heeft Jochem het onwijs naar zijn zin. Wij zijn dan ook erg blij dat Jochem ook komend seizoen trainer is bij SV Hillegom. Hiervoor was Jochem al geruime tijd trainer bij Bloemendaal en Haarlem-Kennemerland. Jochem is woonachtig in Haarlem en is actief als docent Engels op het voortgezet onderwijs. Ook komend seizoen zal Jochem geassisteerd worden door Kay van Anrooij.

   O13-1

  Komend seizoen zal Kevin van Aalst ook weer actief zijn als hoofdtrainer O13. Kevin wilde graag ook volgend seizoen weer actief zijn als hoofdtrainer O13 en vind deze lichting het beste bij hem passen. Kevin is in het dagelijks leven leerkracht van groep 8 op een basisschool en dus sluit deze leeftijd daar naadloos op aan. De TJC is blij met het aanblijven van Kevin als hoofdtrainer O13. Kevin loopt al heel wat jaren mee bij SV Hillegom en plakt hier dus in ieder geval nog een jaar aan vast. De assistent-trainer van de O13-1 blijft ook komend seizoen Sep Beers.

   O12-1

  Net als dit seizoen staat ook in het seizoen 2021-2022 Mike van Veen voor de groep als hoofdtrainer O12. Mike is al jarenlang een vaste waarde in ons 1e elftal en heeft ook sinds dit seizoen het trainersvak opgepakt. Als speler heeft Mike de nodige ervaring opgedaan in de jeugd bij verenigingen als HFC Haarlem, UVS en FC Lisse en zal er alles aandoen om deze ervaring over te brengen op onze eigen jeugdspelers. De TJC is erg blij met de betrokkenheid van selectiespelers zoals Mike bij onze jeugdopleiding. Mike zal geassisteerd worden door Edwin de Jong.

  O11-1

  Voor de hoofdtrainer O11 heeft de TJC Ricardo de Jong aangesteld. Ricardo de Jong is een jonge enthousiaste trainer en keert na 1 seizoen weer terug bij SV Hillegom. In het afgelopen seizoen was hij actief als trainer O14-1 bij FC VVC vanwege stage voor zijn UEFA C Youth vanuit het CIOS. De TJC is erg blij dat Ricardo weer terugkeert en aankomend seizoen actief zal zijn als hoofdtrainer O11. Ricardo wordt geassisteerd door Nick van der Drift.

   O10-1

  Wesley van Vuren zal ook in het seizoen 2021-2022 actief zijn als hoofdtrainer O10. De TJC is erg tevreden over de ontwikkeling van Wesley en is blij dat hij ook in het komende seizoen weer de hoofdtrainer is van de O10. Wesley heeft als speler de gehele jeugdopleiding doorlopen en is sinds dit seizoen ook speler van onze zondagselectie. Wesley zal komend seizoen ook stage gaan lopen bij een team in de bovenbouw in combinatie met het volgen van de opleiding UEFA C Youth vanuit het CIOS, waar hij zijn laatste jaar in gaat. Wesley zal net als dit seizoen geassisteerd worden door Wessel van der Broek.

   De TJC is erg blij dat het vroeg in het jaar alle hoofdtrainers al rond heeft voor komend seizoen. Daarnaast zijn alle functies van assistent-trainers ook zo goed als ingevuld en staat er voor komend seizoen een uitstekende trainersstaf. De trainers van de lagere selectieteams worden op een later moment bekend gemaakt. De TJC wenst alle trainers veel succes komend seizoen, waarin er hopelijk gewoon weer elk weekend een wedstrijd gespeeld kan worden.