• Waarschijnlijk ben je op dit moment nog aan het genieten van de vakantie, toch gaat het nieuwe seizoen alweer bijna beginnen! En dat betekent ook dat Play Football. weer extra trainingen gaat organiseren! Tijdens het seizoen 2019-2020 zal Play Football. elke zondagochtend van 11:00 tot 12:15 een training geven.

Of je nu profvoetballer wil worden of het gewoon leuk vind om te voetballen, wij zijn er voor iedereen. De zondag zal komend seizoen in het teken staan van het beter willen worden, zonder dat hier druk achter staat. Uiteraard houden wij er daarnaast rekening mee dat er zaterdag nog een wedstrijd wordt gespeeld en dat er maandag door vele weer wordt getraind, toch is de zondag een mooi moment om nog een keer in de week heerlijk op een juiste manier, door de visie van Play Football. te trainen. De trainingen gaan verder dan de trainingen bij je eigen team, zodat jij je op een fijne manier verder kan ontwikkelen.

Naast door het aanbieden van uitstekende trainingen, maken wij ook gebruik van video-analyse. Oefeningen zullen worden opgenomen en op het veld meteen worden bekeken door de trainer en speler, dit allemaal om je nog verder te kunnen helpen! Door het netwerk dat we hebben, gaan wij ook proberen om oefenwedstrijden te regelen tegen goede jeugdopleidingen, dit zal het aanbod nog meer vergroten en nog meer plezier brengen! Play Football. zal komend seizoen ook veel activiteiten gaan organiseren in de vakanties, waaronder verschillende clinics. Wanneer je deelneemt aan de trainingen op de zondag krijg je hier een korting van 30% op.

Wil jij dus naast de trainingen bij je eigen team een keer extra trainen in de week om zo nog meer aan je kwaliteiten te werken?

KOM TRAINEN BIJ PLAY FOOTBALL.!

Info en inschrijvingen: www.playfootballacademy.nl

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen op de eerste training van het nieuwe seizoen!

Sportieve groet,

Simon van den Berg