• Trimvoetbal

  Wil je graag voetballen, maar niet meer in competitieverband en blessurevrij?
  Dan is het trimvoetbal een ideale manier om op oudere leeftijd te genieten van het spelletje.

  In 1988 is (bij de toenmalige voetbalclub Concordia) een team voor oudere sportliefhebbers opgericht: de Voetbaltrimmers van SV Hillegom. Sinds die tijd speelt deze groep iedere zondagochtend van 9.30-10.30 uur een onderling partijtje voetbal op een klein speelveld. Na een korte warming-up worden de aanwezige spelers in twee partijen verdeeld en start al gauw het partijtje voetbal met kleine doelen.

  Natuurlijk wil elke speler winnen, maar zijn we zuinig op elkaar. Geen slidings en duwtjes e.d. Het tempo is in de loop der jaren gaan lijken op walking football. Daardoor is de kans op blessures erg klein en kun je op oudere leeftijd nog actief meedoen met de leukste sport die er bestaat: voetbal.

  Wat hetzelfde is gebleven is de vriendschappelijke sfeer onder de spelers, de kleedkamerhumor en de gezellige derde helft.

  Ben je ge├»nteresseerd en wil je meer informatie of een keer meedoen om te kijken of de Voetbaltrimmers bij je past? Bel of mail naar onze contactpersoon: Kees Wamelink (keeswamelink@snelnet.net ; 06-30375516).

  Van het trimvoetbal is een filmpje gemaakt. Het filmpje geeft duidelijk aan hoe er met veel plezier gevoetbald wordt. Klik op onderstaande link.

  https://www.svhillegom.nl/wp-content/uploads/svhillegom/20230517-Trimvoetbal-SV-Hillegom-promofilm.mp4