• Het boek "100 jaar voetbal in Hillegom" bestellen is ook uitgesteld!.

12 mrt 2020 Beheerder
  • Ook het bestellen van het boek ontkomt niet aan de perikelen van het Coronavirus. Het bestellen van het boek is even
    stilgelegd. Wij maken nog bekend wanneer u dit uiterst interessante boek weer kunt bestellen.

De komende twee weekenden worden alle voetbaleams van sv Hillegom op de foto gezet en deze teamfoto's worden opgenomen in het boek "100 jaar voetbal in Hillegom"

In dit boek met meer dan 200 pagina’s is de complete geschiedenis opgenomen van de vier voetbalverenigingen: VV Hillegom, Hillinen, Concordia en S.I.Z.O.

Ook in het boek interviews met personen die belangrijk zijn geweest in het Hillegomse voetbal in het verleden, en ook met personen uit het hedendaagse voetbal.

In het boek zijn tientallen oude en nieuwe foto’s opgenomen en worden ook foto’s van alle voetbalteams, die in 2020 actief zijn, geplaatst. Een uniek document voor alle voetballiefhebbers uit Hillegom en wijde omgeving.

De prijs van dit boek bedraagt slechts € 10,00. Als u het boek voor 16 maart besteld, wordt uw naam als koper van het boek in het boek vermeld.

Gedurende de weekenden 7/8 en 14/15 maart kunt u in het clubhuis van SV Hillegom het bestelformulier invullen en inleveren. Het boek moet contant of per pin afgerekend worden.