• Op zaterdag 13 juli a.s. organiseren wij een grote feestavond voor al onze vrijwilligers van 18 jaar en ouder en hun partner.
    Ben jij (jeugd)leider of -trainer, kantinemedewerker, lid van de onderhoudsploeg,  lid van een bestuur of commissie, draai je bestuursdiensten enz. enz. dan ben jij van harte uitgenodigd voor deze feestavond.
    Voor onze vrijwilligers jonger dan 18 jaar zorgen wij voor een aangepast bedankje.

Het thema van de avond is ROOD en kan je alvast uitzoeken of er iets roods in je kledingkast hangt. Wij willen wel weten op hoeveel gasten wij kunnen rekenen en vragen we jou ons te laten weten of je komt en of je je partner meeneemt. Stuur even een berichtje voor 1 juli 2019 aan: vrijwilligers-svhillegom@outlook.com