• Voorafgaande aan de wedstrijd sv Hillegom 1 tegen DSOV 1werd aan de voorzitter van sv Hillegom de cheque met de opbrengst van de Grote Club Actie uitgereikt.
    De coördinator van de Grote Club Actie, Jacqueline van den Assem heeft een verslag van de overhandiging geschreven.

Zondagmiddag 27 Jan 2019 13.30, zie ik 10 gespannen gezichtjes in de kantine van SV Hillegom zitten! Vandaag worden de 3 beste lotenverkopers en het team bekend gemaakt wat de meeste loten heeft verkocht!
    De cheque met het historisch hoge bedrag van € 6205,60 wordt door mij aangeboden aan Han van ‘t Hof onze voorzitter. Dit bedrag is een mooie bijdrage aan het aan te leggen pannaveldje, wat komend seizoen 2019/2020 gerealiseerd gaat worden.
    De GCA 2019 gaat daar in samenwerking met de vrienden van SV Hillegom ook weer aan bijdragen. Ik zou ook graag nu al ideeën voor de eerstvolgende besteding van de grote clubactie willen horen. Vandaar mijn oproep aan een ieder; hebben jullie suggesties of ideeën, laat het me weten door een mail te sturen naar groteclubactiesvhillegom@hotmail.com.

De top drie lotenverkopers werden 1 voor 1 naar voren geroepen.
    Nr 3 Mads Hinsbergen 87 loten
    Nr 2 Thijs van Dooren 143 loten
    Nr 1 Lorain Trouwen 159 loten.
    De kinderen krijgen een cadeaubon en een reep chocolade.

Vervolgens over naar het winnende team; de JO9-3 onder leiding van Rody Heij en Erwin Bouckaert verkochten met elkaar 300 loten. Zij krijgen een training aangeboden door Stefan Teeken en natuurlijk ook een reep chocolade. Na het fotomoment renden de kids naar de kleedkamergang van het eerste van Hillegom om samen met Elsa Sliep pupil van de week het veld op te mogen lopen.
    Al met al een feestelijk gebeuren op een wat regenachtige dag. Ik hoop van harte dat ik volgend jaar weer op uw aller medewerking kan rekenen zodat we middels de grote clubactie wat extra’s kunnen blijven doen voor onze club!

Jacqueline van den Assem
    Coördinator Grote Club actie SV Hillegom