• Afgelopen dinsdagavond heeft het kabinet weer nieuwe maatregelen afgekondigd om de aanhoudende verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Voor het voetbal en handbal bij S.V. Hillegom betekent dit het volgende:

• Senioren mogen niet in teamverband sporten, dat betekent: géén trainingen en géén wedstrijden.

• Alle teams die jeugdcompetities spelen, vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus sporten in teamverband en wedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club.

• De kleedkamers en de kantine zijn gesloten.

• De toiletten in de gang zijn geopend, maar maak daar zo min mogelijk gebruik van.

• Jeugdspelers en trainers moeten omgekleed naar de training komen en na afloop direct het sportcomplex verlaten.

• Toeschouwers zijn niet toegestaan bij de jeugdtrainingen. Ouders moeten buiten het sportcomplex blijven.

De extra maatregelen gelden vanaf dinsdag 14 oktober 22.00 uur en zijn in elk geval

4 weken van kracht.

Nadere informatie over het al dan niet kunnen trainen voor senioren volgt binnenkort.

)