• Wil je in de zomermaanden je conditie op peil houden of vind je het leuk om eens wat andere sport te doen, kom dan naar de Hillegomse Tennis Club. Iedereen van SV Hillegom is welkom

    Padel is een racketsport die kan worden gezien als een combinatie van tennis en squash. De sport wordt steeds populairder, het is op dit moment zelfs de snelst groeiende sport in Nederland. Sinds kort liggen er twee nieuwe Padelbanen bij HTC. Jij kunt er op elk moment gebruik van maken.

    Je kunt het al met z’n vieren spelen. Kom gewoon naar het restaurant bij HTC en reserveer een baan. Misschien is het wel leuk om het met een heel team of groep Padel te spelen. Dan is het handig als je eerst even een mailtje stuurt naar: Padel@htc-hillegom.nl

    Stuur ook een mailtje als je uitleg van de spelregels en spel-tips wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat er iemand is die aanwijzingen kan geven.
    Profiteer nu van de kennismakingstarieven. Vanaf 4 euro per persoon per uur kun je al Padellen, inclusief het gebruik van de rackets en ballen.