• Volgende week start Play Football. met het Zomerprogramma! Geef je dus snel op!

  4 jun 2019 Beheerder
 • Wanneer het reguliere seizoen is afgelopen, start Play Football. met het organiseren van het Zomerprogramma! Voor een periode van 5 weken wordt er twee keer in de week getraind onder leiding van uitstekende trainers, die jou met veel plezier nog beter willen laten worden. Je kunt dus nog heerlijk tot de zomervakantie door trainen om zo aan je voetbalkwaliteiten te werken!

  Op dinsdag 11 juni starten we met het geven van de trainingen van het Zomerprogramma. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 17:45 tot 19:00. De kosten voor het Zomerprogramma bedragen 80,-. De trainingen zijn voor de leeftijden vanaf 7 jaar tot en met 15 jaar.

  Voor de selectiespelers die volgende week nog trainen, maar toch graag deel willen nemen aan het Zomerprogramma van Play Football. is het mogelijk om de eerste twee trainingen op een ander moment in te halen! (max. 2 trainingen)

  Kom trainen bij Play Football. en ga niet stil zitten tot de zomervakantie!! Inschrijven voor het Zomerprogramma kan via de site: www.playfootballacademy.nl

  Geef je snel op, want volgende week starten we al!

  Play Football. is opgericht door Simon van den Berg.