• Update 17-7-2020. Er zijn wijzigingen in de JO8-3, JO8-4, JO11-5 en MO13

Update 3-7-2020.  Een aantal teams is aangepast. Het betreft: JO8-3, JO8-4, JO9-3, JO11-3, JO11-4, JO11-5, JO12-3, JO12-4, JO13-2, JO13-3, MO13-1 en JO14-2.

De voorlopige team indeling is bekend. De jeugdcommissie en de technische commissie hebben gezamenlijk geprobeerd om de teams zo goed mogelijk samen te stellen. Door de Coronacrisis is het seizoen anders verlopen dan wij gewend waren en mede hierdoor was het een lastige klus. Daarbij komen de richtlijnen van de KNVB en de selectieprocedure die het allemaal nog ingewikkelder maken. We zijn ons ervan bewust dat niet aan alle wensen is voldaan maar weten ook dat de teams zeer zorgvuldig zijn samengesteld en dat de keuzes in goed overleg zijn gemaakt.

Mochten er toch nog vragen zijn neem dan contact op met de desbetreffende hoofdleider ( recreanten teams ) of technisch jeugd coördinator ( selectieteams ). De communicatiegegevens staan hieronder.

In onderling overleg kan er misschien nog geschoven worden in de recreanten teams. Dit kan alleen als alle betrokken het hier over eens zijn.

Nog niet alle teams hebben een trainer/coach. Ieder team heeft recht op minimaal 1 trainer/coach maar bij voorkeur 2. Wij doen dan ook een beroep doen op de solidariteit van de ouders, broers en/of zussen om een team te coachen en te begeleiden.

Mocht het team van uw zoon, dochter en of broertje/zusje nog geen trainer/coach hebben en u heeft interesse meld dit dan bij de hoofdleider of TJC. Mocht u wel willen coachen op de wedstrijddag maar niet kunnen trainen dan is dit ook mogelijk. De club zorg in dit geval voor 1 training op de woensdag middag.

Door de Coronacrisis is het einde van het seizoen anders verlopen dan jullie gewend zijn. De meeste teams hebben tot voor kort nog getraind of zijn nog aan het trainen. Nu de regels nog verder zijn versoepelt is het mogelijk om weer wedstrijden te spelen. Mogelijk dat er op zaterdag 4 en 11 juli nog wedstrijden worden gespeeld. Op de site worden deze wedstrijden gemeld.

Daarna volgt voor iedereen een vakantieperiode zonder voetbal. Zoals het nu bekend is begint voor de meest teams de nieuwe competitie en bekerprogramma weer in het weekend van 29/30 augustus.

De selectieteams beginnen op zaterdag 8 augustus weer met trainen. De recreanten teams beginnen in week 34 ( 17/8 t/m 23 ) weer met trainen. Het trainingsschema is bijna klaar en zal binnenkort op de site bekend worden gemaakt. Al het overige nieuws over de aanvang van het nieuwe seizoen komt ook op de site.

De KNVB is op dit moment druk bezig met het samenstellen van de competities. Via de app voetbal .nl is dit allemaal te volgen. De speeldagen kalender voor het hele seizoen 2020-2021 is al bekend en kunt u vinden op de KNVB site. Deze site staat vol met nieuws en informatie voor de liefhebber en een aanrader om af en toe te bekijken.

Rest ons nog om iedereen een hele mooie zomer en fijne vakantie toe te wensen.

Technisch Jeugd coördinatoren:

JO16/JO17 Vacant
    JO17/JO18/JO19 Diana van Anrooij danrooy@hotmail.com
    MO13/15/17/19 Sandra Blokker leonensandra2002@gmail.com

Klik op onderstaande link voor de voorlopige indelingen van alle jeugdteams.

Kan je het pdf bestand niet openen? Ga dan in het menu naar Voetbal Teams en kies voor de optie "voorlopige indelingen".