• Na alles goed overwogen te hebben heeft het bestuur van SV Hillegom besloten dat:
  alle webshopbestellingen worden  in het vervolg via onze leverancier MUTASPORT, binnen maximaal 2 dagen naar jouw huisadres gestuurd.
  Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad  zijn (zie het "-" teken bij de voorraad),  dan wordt dit zo snel mogelijk (na)gestuurd.
  Ter compensatie van de verzendkosten heeft het bestuur besloten de prijzen naar beneden bij te stellen.
  Omdat e.e.a. op dit moment opnieuw wordt georganiseerd kan je  de eerste afleveringen van half juli thuis verwachten.

  KOUSEN EN PARAPLU's ZIJN TEGEN CONTANTE BETALING DIRECT AAN DE BAR IN DE KANTINE VERKRIJGBAAR. (deze zijn dus niet meer via de shop bestelbaar)

  Groot voordeel van deze verandering is dat je jouw bestelling heel snel in huis hebt en je niet meer op maandagavond naar de club moet komen om de bestelling af te halen.
  Voor vragen en  bestellingen voor sponsorshirts en 7x7 shirt als ook vragen voor materialen kan je een mail sturen naar Jaap van der Post (jaapvanderpost@gmail.com).
  Voor vragen over webshopbestellingen verzoeken wij je niet met MUTASPORT te bellen maar de vragen te stellen via het contactformulier in de webshop. 

  Wij zijn er van overtuigd dat deze oplossing voor de webshop zal bijdragen aan een goede continuering en soepel verloop van jouw bestellingen.
  Zie ook de bestelinformatie op de homepage van de webshop. (www.svhillegom.muta.nl)

  PS: Voor een goed inzicht in de benodigde voorraad aan het begin van het nieuwe seizoen, vragen wij je echt op tijd (zo snel mogelijk) jouw bestelling te plaatsen.

  Bestuur SV Hillegom