• Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die ons scheidsrechtersteam op de zaterdagen willen versterken! Je hoeft zeker niet iedere zaterdag te fluiten, maar afhankelijk van je beschikbaarheid delen wij je graag in!

Het gaat om het begeleiden en fluiten van wedstrijden in de leeftijdsklasse O8 t/m 013 op de zaterdagochtend. Dit fluiten doe je niet voor niets. Behalve ervaring opdoen, word je door ons na de wedstrijd ook nog bedankt met een consumptie en aan het eind van het seizoen een leuke gezellige seizoen afsluiter.

Voor de scheidsrechters die hier wel oren naar hebben kunnen contact opnemen met Joey Kors (Coördinator Scheidsrechters 08 t/m 012) of Thomas Otten (Coördinator Scheidsrechters O13 t/m O19). Als we een groepje bij elkaar hebben willen we voor jullie een cursusavond organiseren. Deze avond hebben wij gepland op  vrijdagavond 1 maart om 19:00.

Wij zien graag jullie reactie tegemoet!

Groet,

Thomas Otten (06-10679833)