• Het bestuur van sv Hillegom is op zoek naar een nieuwe secretaris, onze huidige secretaris zal afscheid nemen eind oktober 2021. De secretaris is vanuit zijn/haar rol lid van het Dagelijks Bestuur van sv Hillegom.

Als secretaris;

• Ben je het eerste aanspreekpunt voor het bestuur en fungeer je als post-/mailadres van de vereniging. Je draagt zorg voor doorzending van de verenigingspost/mail naar de personen en/of de organen voor wie deze post bestemd is.

• Je behandelt ingekomen stukken en voert hieromtrent de dagelijkse correspondentie van de vereniging.

• Je verzorgt de agenda, vergaderstukken en maakt de notulen voor de maandelijkse bestuursvergaderingen en de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

• Je houdt het verenigingsarchief bij en beheert officiële stukken zoals statuten en huishoudelijk reglement.

• Je neemt kennis van voorschriften van de KNVB en de gemeentelijke verordeningen en andere bepalingen. Onderhouden van contacten met de KNVB en Gemeente (respectievelijk overheidsinstanties).

Tijdsinvestering: gemiddeld ca 4 uur per week.

Voor informatie of vragen kun je contact opnemen met onze huidige secretaris Brigitte van Buggenum op 0653216764 of via mail svhillegom@live.nl