• De jeugdopleiding van SV Hillegom is op zoek naar nieuwe talenten voor de selectieteams in de midden- en bovenbouw (O13 t/m O19). Denk jij over de techniek, het inzicht, de persoonlijkheid en de ambitie te beschikken om volgend seizoen in het hoogste selectieteam van je geboortejaar bij SV Hillegom te spelen? Meld je dan nu aan voor een proeftraining!

    De jeugdopleiding van SV Hillegom heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in haar ontwikkeling. Het doel is spelers aan het eind van de opleiding af te leveren bij onze senioren selectie. SV Hillegom wil met haar jeugdopleiding tot de betere jeugdopleidingen van de Bollenstreek behoren. De jeugdopleiding wordt aangestuurd vanuit een zeer ervaren en deskundige Technische Jeugd Commissie (TJC).

    Een bewijs van de ontwikkeling van de jeugdopleiding is dat talenten van SV Hillegom zijn uitgenodigd om stage te lopen bij betaald voetbalorganisaties (BVO’s) en het Jeugdplan KNVB. SV Hillegom is trots op de belangstelling van de BVO’s voor haar spelers. Ook de officiële samenwerking met Ajax en de certificering als Jeugd Opleiding is daarvan een bewijs.

    Ben je talentvol en heb je de wil om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar, meld je dan aan voor een proeftraining door te mailen naar: tjc-svhillegom@outlook.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met je!