• Wil jij volgend seizoen ook deel uitmaken van de jeugdopleiding van SV Hillegom?

    10 apr 2021 Beheerder
  • De jeugdopleiding van SV Hillegom is altijd op zoek naar nieuwe talenten voor de selectieteams in de midden- en bovenbouw (O13 t/m O19). Denk jij over de techniek, het inzicht, de persoonlijkheid en de ambitie te beschikken om volgend seizoen in aanmerking te komen voor een plek in de selectie bij SV Hillegom en je hier verder te ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor een proeftraining!

    De jeugdopleiding van SV Hillegom heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in haar ontwikkeling. Het doel is spelers aan het eind van de opleiding af te leveren bij onze seniorenselectie. SV Hillegom wil met haar jeugdopleiding tot de betere jeugdopleidingen van de Bollenstreek behoren. De afgelopen jaren hebben bijna alle selectieteams de stap naar de landelijke divisie kunnen maken. De jeugdopleiding wordt aangestuurd vanuit een zeer ervaren en deskundige Technische Jeugdcommissie (TJC) en Hoofd Jeugdopleiding met een duidelijk en transparant Technisch Jeugdplan.

    Een bewijs van de ontwikkeling van de jeugdopleiding is dat talenten bij SV Hillegom worden uitgenodigd om stage te lopen bij betaald voetbalorganisaties (BVO’s) en Jeugdplan KNVB. SV Hillegom is trots op de jaarlijkse belangstelling van BVO’s voor haar spelers. Ook de officiële samenwerking met Ajax en de certificering als Jeugd Opleiding is daarvan een bewijs.

    Ben je talentvol en heb je de wil om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar, meld je dan aan voor een proeftraining door te mailen naar: hoofdjeugdopleiding@svhillegom.nl t.n.v. Simon van den Berg of door het in formulier in de link in te vullen: https://forms.gle/7gB3gd5VQwxuFT1t6. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!