• Woensdag 12 december spelen de JO10-1 en JO11-1 tegen de Ajax-meisjes

30 nov 2018 Beheerder
  • Op woensdag 12 december a.s. om 18.00 uur spelen JO11 -1 en JO10-1 van SV Hillegom een oefenwedstrijd tegen  ABN AMRO-meisjes van Ajax op het complex van de SV Hillegom.
    De JO11-1 van Collin en Ros en de JO10-1 van Matty gaan het opnemen tegen de   ABN AMRO??Meisjes.  Deze meisjes hebben allemaal deelgenomen aan  talententrainingen op het sportcomplex De Toekomst onder leiding van de Ajax Vrouwen en manager vrouwenvoetbal Daphne Koster.
    Talententeam
    Ajax hoopt deze meiden natuurlijk over een aantal jaren terug te zien in het Talententeam (vanaf 15 jaar)  dat dit seizoen van start is gegaan.

Beide wedstrijden zijn voor onze vereniging een mooie gelegeheid om te laten zien hoe de top van het meisjesvoetbal speelt en we hopen dat daardoor nog meer meisjes gaan voetballen!