• Het 4 tegen 4 voetbaltoernooi op woensdag 28 oktober gaat toch door! Wel opnieuw inschrijven!

12 okt 2020 Beheerder
  • Yes 4x4 kan doorgaan! Wel zijn er wat regels en aanpassingen nodig gezien het aantal inschrijvingen en door de coronamaatregel. Lees dit dan ook goed door!

• Elk team bestaat uit maximaal 1 begeleider en 6 spelers.

• Je komt met een compleet team bij het SV Hillegom hek.

• Helaas kunnen wij geen broertjes zusjes binnenlaten, het zijn echt alleen de spelers en begeleider.

• Er staan vrijwilligers bij het hek om de kinderen op te vangen.

• Teams komen compleet het SV Hillegom terrein op en gaan direct naar het speelveld, bij de fietsen staan de vrijwilligers om je te wijzen op welk veld je speelt.

• De wedstrijden worden gespeeld zonder scheidsrechter dit om te voorkomen dat er te veel volwassen op het complex zijn. De begeleider is er dus verantwoordelijk voor dat er eerlijk gespeeld wordt.

• Op elk veld zal er 1 verantwoordelijk zijn van SV Hillegom om de standen door te geven.

• Op het complex zijn er trainers aanwezig ter ondersteuning indien nodig.

• Kinderen blijven op hun eigen veld, met hun begeleider dus altijd onder toezicht!

• Alle deelnemers krijgen limo en een zakje chips.

• Zorg zelf voor een bidon met extra drinken.

• Kleedkamers zijn dicht.

• De kinderen die om 17.00 uur training hebben zullen we extra water geven.

• Indien mogelijk zullen we kijken of de trainingen die dag eerder kunnen zodat de kinderen op SV kunnen blijven. Uiteraard onder begeleiding.

HOE KAN JE INSCHRIJVEN?

• We gaan in drie leeftijdsgroepen voetballen t.w. 7 en 8 jaar, 9 en 10 jaar en 11 en 12 jaar.

• Je mag zelf je team samenstellen. Een team moet bestaan uit 5 of 6jongens en/of meisjes, want we gaan in gemengde teams voetballen. De leeftijden van de spelers moeten allemaal in dezelfde leeftijdsgroep vallen, maar je mag 1 speler mee laten spelen die ouder of jonger is. Het is niet belangrijk dat je al lid bent van een voetbalclub. Iedereen mag meevoetballen: vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje, klasgenoot, neefje of nichtje. Als het maar in de leeftijdsgroep past. Echt iedereen kan meedoen.

• Verzin een originele naam voor je team.

• Per team moet een teamleider met e-mailadres en telefoonnummer opgegeven worden. Dit kan een vader of moeder zijn, maar in ieder geval een ouder persoon die als leider meekomt en ook alle informatie toegestuurd krijgt. Deze teamleider is voor de organisatie belangrijk, want zonder leider kan je niet inschrijven.

Wij gaan er een mooie middag van maken. Nog steeds enthousiast?! Schrijf je team even opnieuw in stuur VOOR 23 OKTOBER A.S. een mail naar dianavermeere@live.nl Met de volgende informatie:

Naam van het team

Namen en leeftijd van de spelers (maximaal 6)

Naam van de begeleider met e-mailadres en telefoonnummer