• Na het succes van het afgelopen jaar, wordt er ook dit jaar weer gezocht naar de beste FIFA 19-speler van de Bollenstreek!

Durf jij het aan om het op de PlayStation tegen je ploeggenoten op te nemen? Heb jij zin in een leuke middag? Ben jij dus een baas met FIFA 19 Dan is dit je kans!

Op zondag 3 februari 2019 van 12.00 uur ?? 16.00 uur wordt de voorronde van FIFA 19 bij s.v. Hillegom gehouden.

De VIDB FIFA 19 Cup is meer dan alleen een FIFA 19 toernooi. Het is een regionaal evenement waar er bij zoveel mogelijk clubs zogenaamde voorrondes gaan spelen. De beste vier spelers van elke club plaatsen zich voor de grote finaledag! Ook s.v. Hillegom organiseert dit evenement dit jaar weer. Naast dat dit natuurlijk een zeer gaaf toernooi voor jeugdleden is, is het ook nog eens onderdeel van een groter toernooi. Uiteraard verschijnt er weer een uitgebreid verslag op VIDB van elke voorronde! Alles bij elkaar een flinke meerwaarde ten opzichte van andere organisatoren van FIFA toernooien.

Het toernooi wordt gespeeld in de kantine, Een kwartier van tevoren gaat de kantine open, zorg dat je er op tijd bent! Het toernooi wordt gespeeld onder leiding van WePlay Esports op de professionele gamecases. Tijdens de groepsfase word je ingedeeld op leeftijd, in de knock-out nemen de besten het tegen elkaar op!

De finale wordt gespeeld op een groot 55" scherm, zodat iedereen mee kan kijken. De winnaar mag zich een jaar lang de esporter van sv Hillegom noemen! Meld je NU aan! Meedoen is geheel gratis.

Hoe kan ik me aanmelden?

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de online inschrijfomgeving. Let op, je kunt alleen maar inschrijven voor de voorronde van zondag 3 februari als je ook lid bent van s.v. Hillegom.

Schrijf je in via: www.weplayesports.com/svhillegom

Betrouwbare partner
    Voetbal in de Bollenstreek (VIDB) heeft als partner voor de organisatie We Play Esports gevonden. We Play Esports is de meest vooraanstaande aanbieder van FIFA toernooien en evenementen in Nederland en Belgiƫ. Op die manier is een professionele organisatie gewaarborgd; samen nemen ze alles uit handen. Van de inschrijving, de pr tot uiteraard de organisatie ter plekke.