• Behalve dat er tot nu toe drie spelers van andere verenigingen naar SV Hillegom komen, maken ook 7 spelers vanuit de jeugd de overstap naar de selectie. Hieronder geven wij een overzicht van de spelers uit de jeugd.

  De Technische Commissie heeft door middel van een cijfer aangegeven op welke plaats de speler speelt. Welke plaats dat is, is afhankelijk van het systeem. Bij 4-3-3 kan je met de punt naar voren of naar achter spelen en bij 4-4-2 kan je spelen in een ruit of als basis.
  In dit overzicht geven wij de plaatsen door middel van het cijfer van de TC aan en kan de voetbalkenner snel genoeg opmaken op welke plaats in het team de speler uitkomt.

  Achraf Aanhane speelt op 4 en 6.
  Hij is een rustige flegmatieke speler, komt graag op, speelt risicovol maar wel realistisch. Laat zich niet snel gek maken

  Max Janssen speelt op 2, 3 en 5 
  Max is een werker, fysiek sterk, onverzettelijk en taakgericht.Een speler waar groei in zit. Verdedigend een aanwinst voor de A-selectie.

  Sam van der Lip speelt op 5, 8 en 11.
  Hij is technisch, snel, een dribbelaar, heeft inzicht en is creatief.Hij kan ook goed positioneel verdedigen. Hij is gedreven, kritisch en wil alles winnen en wil ook altijd spelen.

  Daan Schimmel speelt op 7. 
  Daan is vaak onberekenbaar, heeft een scorend vermogen, is technisch en intuïtief. Was het afgelopen jaar een belangrijke speler van de JO19-1 qua doelpunten en assists.

  Justin van Vuren speelt op 1.
  Als keeper is hij sterk bij 1 op 1 situaties, hij wint punten voor het team , balvast, gedreven en onverzettelijk. Als keeper is hij niet groot maar compenseert dat door technisch-/positioneel inzicht.  

  Wesley van Vuren speelt op 6 en kan op 10, 8 en 4 uit de voeten. 
  De broer van Justin is een box-to-box speler, heeft energie, een sterk schot, kan op meerdere plaatsen spelen en heeft een uitstekende vrije trap. Binnen de JO19-1 is hij een uitstekende schakel die voorop gaat in de strijd.

  Bas van der Zwet speelt op 6, 8 en 9. 
  Kenmerken van Bas zijn dat hij een noeste werker en een teamspeler is. Een echte bal afpakker, en schuwt de strijd niet.

   

  Zeven spelers uit de JO19-1 die een absolute aanwinst zullen zijn voor de selectie van SV Hillegom. De jeugdopleiding kan en mag trots zijn deze zeven talenten voor de selectie klaargestoomd te hebben. Vol verwachting kijken wij uit naar hun verrichtingen binnen de selectie.