• Het seizoen 2019-2020 zit er bijna op. Door de coronacrisis is het seizoen anders verlopen dan wij gewend waren. In maart stond alles opeens stil en was voetbal opeens bijzaak voor iedereen. Geen kampioenen en promotie, geen toernooien in binnen en buitenland, geen 24 uurs evenement en geen normale afsluiting van het seizoen. Gelukkig hebben we de afgelopen weken weer aangepast kunnen trainen en kwam het voetbal leven weer een beetje op gang.

Donderdag 28 mei is de laatste reguliere training van het seizoen.

Woensdag 3 juni start het zomerprogramma voor de selectieteams. Het zomer programma bestaat dit jaar alleen uit trainingen want wedstrijden mogen niet worden gespeeld. Voor deze selectie trainingen worden spelers apart uitgenodigd. Het zomerprogramma loopt door tot 17 juni 2020. Voor een uitleg over deze selectieprocedure verwijzen wij naar onderstaand document. Lees het goed door!

Anders dan andere jaren bestaat ook voor de recreanten teams de mogelijkheid om door te trainen tot 17 juni.

Dit kan alleen als de huidige trainers nog een aantal weken bereid zijn om door te gaan. Wij als bestuur kunnen faciliteren maar de teams, spelers en trainers, moeten in onderling overleg bepalen of er gebruik wordt gemaakt van deze mogelijkheid. Teams die willen door trainen moeten dat melden bij de hoofdleider en zal uitgezocht worden hoe het in het trainingsschema ingepast kan worden.

En daarnaast zijn er voldoende vrijwilligers nodig voor het op de juiste manier begeleiden van de, in het COVID-19 protocol vastgelegde afspraken. Ouders, die op trainingsavonden willen assisteren bij de begeleiding van de spelers, kunnen dit bij de leider aangeven. Wij kunnen de hulp goed gebruiken.

Door het stoppen van spelers, overschrijvingen en het selectievoetbal veranderen de huidige teams van samenstelling. De spelers die hierdoor even geen eigen team hebben kunnen na overleg meetrainen met het eerst volgende team. Bijvoorbeeld spelers die nu in de JO10-3 spelen en niet uitgenodigd zijn voor de selectie trainingen kunnen mee trainen met de JO10-4 en spelers die nu in de JO16-1 zitten kunnen meetrainen met de JO16-2.

De jeugdcommissie en de technische commissie gaan weer proberen om de teams zo goed mogelijk in te delen voor het nieuwe seizoen. De planning is om zaterdag 27 juni 2020 de voorlopige indeling van de jeugdteams op de site bekend te maken.

Lees in onderstaand document alles over de procedure van de selectie en de uitnodigingen.

Trainingsschema zomerprogramma 2020