• UPDATE: Overhandiging van de cheque van de Grote Club Actie aangepast en trainers delen de verdiende centen uit.

16 mrt 2020 Beheerder
  •

Nu de afgelastingen door het coronavirus een feit zijn, is ook de uitreiking van de cheque met het bedrag met de opbrengst van de Grote Club Actie in het water gevallen. Het pannaveldje is inmiddels gerealiseerd, maar wat nu? Gezien de hoge kosten voor de aanleg van het pannaveldje gaan we de GCA 2019 ook hiervoor benutten.

Het lijkt er dus op dat wanneer we met een zinvolle doelstelling komen dit ook positief werkt op de verkoop van de loten.

Mochten jullie als ouders/ grootouders ook ideeën hebben voor de besteding van de opbrengst van de Grote Club aktie 2020 dan hoor ik dit graag. (groteclubactiesvhillegom@hotmail.com)

Hoe trots ben ik op de kids van SV Hillegom die afgelopen jaar zo hun best hebben gedaan om de opbrengst van de grote Club Aktie voor SV Hillegom zo mooi te krijgen.

103 lotenverkopers hebben met elkaar maar liefst 2011 loten weten te verkopen met een totale opbrengst van € 4574,40.

Verder hebben we er een traditie van gemaakt de 3 beste loten verkopers nog een extraatje te gunnen, en die kinderen zal ik komende week hun extra presentje brengen.

Dat zijn:

nr. 3 JO10-3 Ryan Heij 63 verkochte loten

Nr. 2 HB E2 Hayley Schipper 66 verkochte loten

Nr. 1 MO13-1 Loraine Trouwen 197 verkochte loten

Het best verkopende team van 2019 is de Jo10-2 olv Richard Raamsveld

(Bram, Tim, Xavi, Oskar, Jesper, Mees, Roan, Gareba)

Dit team krijgt dus een training krijgt aangeboden door de trainer van Hillegom 1; zij verkochten als team 135 loten. De afspraak met de trainer van het eerste zal dus ook even op zich laten wachten maar vergeten doe ik dit zeker niet. Ik neem contact op met de trainer als er weer getraind mag worden.

Alle lotenverkopers (die niet in de prijzen gevallen zijn) krijgen binnenkort via hun leider of trainer een envelopje met het verdiende geld thuisbezorgd.

Jacqueline van den Assem

Cynthia Borg