• Met ingang van maandag 16 augustus kunnen alle teams weer trainen. Om te kunnen trainen is er bij elk team natuurlijk een trainer nodig.
    De leden van de jeugd- en technische commissie hebben de laatste weken hun best gedaan om bij elk team een trainer en een leider te plaatsen. Dat is niet voor elk team gelukt.
    Wij zijn nog op zoek naar een trainer voor:

JO9-4
    JO10-4
    JO10-5
    JO12-3
    JO15-2
    en de MO19-2

Tientallen ouders en (ex)voetballers hebben wij benaderd met de vraag of zij bereid zijn een team te trainen en/of te begeleiden.
    Een vereniging ben je met z'n allen en kan en mag je de verantwoording niet afschuiven naar de leden van de diverse commissies. Die commissieleden organiseren de trainingen en kregen bij het vragen naar de bereidheid mee te werken vaak de opmerking dat dit het probleem van de club is. Om dat probleem op te lossen is de club wel afhankelijk van de medewerking van de ouders, broers, zussen en bekenden. Het trainen en leiden van een jeugdteam is niet ingewikkeld en de trainers krijgen alle steun en medewerking van de club bij het uitvoeren van hun taak.
    Bent u een ouder die altijd meegaat naar de wedstrijden en trainingen en zelden of nooit overslaat, dan is het maar een kleine stap het team te begeleiden en/of te trainen. Meld u nu aan, dan kunnen de teams die nu nog zonder trainer zijn, met ingang van 16 augustus ook trainen, want zonder trainer is er geen training.

Meld u nu aan:

mailto:jeugdvoorzitter@svhillegom.nl